Tonton 11 Video Marketing untuk newbie belajar buat duit online

Salam sejahtera.

Buat anda peniaga online macam saya yang sekejap on, sekejap off, bacalah entri ini sampai habis. Mana tahu pembacaan anda sehingga ke titisan huruf yang terakhir akan mengubah perspektif dan cara anda berniaga secara online selepas ini.


Semua orang yang berniaga online dan terlibat dengan FB Ads kenal akan gelaran Sifu FB Ads, Tuan Jamal. Kalau anda tidak kenal, sila ketuk ketampi 100 kali depan laptop anda sekarang. Sebab anda tidak cukup orientasi bab bisnes online ni gara-gara anda tidak kenal dengan cikgu yang banyak ilmu dengan online marketing ni.

Buat kesekian berapa kali, saya kurang pasti dan tidak ingat, hehehe. Dulu CIkgu Jamal Sifu FB Ads pernah buat juga. Jadi kali ini, Cikgu Jamal Sifu FB Ads sedang bermurah hati untuk memberikan 11 Video Percuma untuk anda semua tonton.

Sekali lagi saya bagitau…….

11 Video Marketing PERCUMA untuk newbie belajar buat duit online

Saya pun turut terjebak sama ambil peluang dapatkan 11 Video Marketing PERCUMA ni. Untuk tingkatkan lagi ilmu dalam Marketing secara online dan belajar buat duit online ni. Pada saya, kalau seorang yang berpengalaman dalam online marketing ni offer PERCUMA, tidak salah kalau kita ambil peluang. Jangan kita sangka yang kita sudah buat duit ribu-ribu hasil dari pendapatan online kita, offer percuma sebegini pun kita tak mahu ambil peluang untuk dapatkan.

Pengalaman saya berniaga secara online ni tidaklah sebagus mana seperti orang lain. Orang kata, bolehlah untuk tampung duit bil utiliti peribadi saya. Pendapatan dari blog pun cukup-cukup makan. Sebab saya tidak fokus kepada marketing dan berniaga online. Saya lebih fokus kepada berkongsi info dan beri panduan kepada pembaca.

Jadi dengan adanya 11 Video Marketing PERCUMA untuk newbie belajar buat duit online ni, bolehlah saya dalamkan ilmu tentang marketing dan buat duit online ni.

Apa yang Sifu Jamal akan ajar dalam 11 Video Marketing PERCUMA untuk newbie belajar buat duit online ni:

  • Cara pemilihan produk yang betul untuk diniagakan secara online – Sifu Jamal akan kongsikan cara untuk memilih produk samada dari kepakaran sendiri atau produk yang berada disekeliling kita. Apa yang penting, Sifu Jamal akan kongsikan cara-cara memilih produk dengan keadaan kita yang kekurangan modal atau tiada bajet besar
  • Produk Validation – Produk Validation ni perlu buat untuk kenalpasti samada produk kita mendapat permintaan yang atau tidak di pasaran.
  • Cara Buat Duit Online – Ini part yang paling saya tunggu. Saya nak tahu rahsia yang Sifu Jamal akan kongsikan dalam bab ini. Orang kata part klimaks ada dalam video ni. Affiliate, Dropship, Preorder. Upsss…. saya terlepas pulak….
  • Platform yang sesuai untuk menjual produk di pasaran online – Facebook profile, Whatsapp, Facebook Pages. huhuhu. Saya baru tahu ni
  • Teknik kenalpasti Profile Facebook dan Facebook Pages – Sifu Jamal akan kongsi cara kenalpasti medium menjual samada di profile FB atau Facebook Fan Pages.
  • Mencipta branding walaupun tiada produk – Teknik ini rasanya perlu untuk kita yang berbisnes secara online. Nak bina trust di internet tidak semudah ABC. Kena ada cara yang betul
  • Kemaskini Fan Page – Fan page ibarat kedai. Tuan punya kedai mesti kena hias kedai agar ramai pelanggan yang datang berkunjung. Serupa juga dengan Fan Page. Nak ramai pelanggan, kena rajin hias kedai agar cantik.
Ada banyak lagi tips-tips yang Sifu Jamal akan kongsikan. Semuanya hanya melalui siri email. Kesemua video yang diberikan ada 11 Video Marketing.
Kalau nak ikut siri video marketing ini, anda wajib kena buat 3 benda ni.

PERTAMA: pergi ke link ini –> 11 Video Course Cara Marketing untuk Newbie Buat Duit Online

KEDUA: Di dalam laman tersebut, anda tekan butang “KLIK SINI UNTUK TONTON”

KETIGA: Anda ikut step by step seperti yang tertera dalam borang yang disediakan. Paling penting, gunakan email GMAIL yang sering anda gunakan.

Sekarang Sifu Jamal dah kongsikan video pertama di dalam email. Saya dah buka video tersebut. Cuma pengenalan dan ta’aruf tentang diri dan apa yang ingin beliau sampaikan dalam course Video marketing ini.

Harapnya, saya dapat belajar sesuatu dari apa yang Sifu Jamal cuba kongsikan. Maklumlah, saya pun kategori Newbie belajar buat duit online juga

Cepat-cepat dapatkan siri 11 Video Marketing ini. Sebab ada kuota yang perlu Sifu Jamal hadkan.

Sekian.



3 Comments

  1. raihanah 09/03/2017
  2. dedauncomel.com 09/03/2017
  3. raihanah 09/03/2017

Add Comment

CommentLuv badge

Minisite Builder dan Affiliate Platform tanpa yuran bulanan. Dapatkan SEKARANG!!!Di SINI