Senarai kaki terjah blog bulan Januari 2016

Sedar tidak sedar, kita sudah masuk ke bulan Februari di tahun 2016. Rasa sekejap sahaja masa berlalu. Aku pun baru sahaja tukar warna tema blog ini daripada warna biru muda kepada warna merah Arsenal. Korang tak suka, aku tak kisah. janji mata aku sedap dengan warna merah Arsenal ni. Cadang nak masukkan warna yang ada pada logo Arsenal The Gunners dalam blog ini. Tunggu masa yang sesuai je.
Terima kasih kepada rakan-rakan blogger yang sudi terjah masuk ke sini. Aku update senarai kaki terjah blog bulan Januari 2016. Majoriti yang datang adalah dari segmen yang dianjurkan oleh otai blogger Hasrul Hassan di awal Januari. 
Aku dah mulakan langkah pertama dengan blog terminal blogspot. Ada lagi perkara yang perlu aku buat untuk tampak blog ini lebih dikenali selepas ini. Harap ada masa terluang selepas ini untuk aku tambahbaik apa yang patut. 
Terima kasih sekali lagi kepada rakan-rakan blogger. Korang memang sporting. 
  1. Blogger Raihana Shaklee
  2. Blogger Utara Arz Moha
  3. Blogger Suri pakar jahit baju
  4. Blogger Momma Vougue
  5. Blogger Asma Dinie The Android Apps Informer
  6. Blogger Hanafi Abdullah a.k.a Hero Borneo
Buat masa ini, aku berikan backlink sebagai tanda penghargaan. Insyaallah, aku cuba cari inisiatif lain untuk memberi penghargaan kepada rakan-rakan blogger yang kerap singgah di blog aku ni. Mungkin dalam bentuk wang tunai atau free gift. Nak kena bincang dengan isteri dulu jenis sumbangan yang sesuai.
Nanti aku akan maklumkan kemudian pada entri akan datang.

Bapak pesan: Rakan di dunia blogger ni bukan mudah kita nak kenal hati budi. Perkenalan awal mampu mengikat ikatan persahabatan walaupun hanya didepan monitor sahaja. Yang penting kejujuran kita untuk tolong menolong sesama blogger baru dan lama.

Sekian entri aku untuk senarai kaki terjah blog bulan Januari 2016.

11 Comments

  1. Sobri Mansor 22/02/2016
  2. Uncle Zuan 14/02/2016
  3. Sobri Mansor 11/02/2016
  4. permohonan upu 09/02/2016
  5. Sobri Mansor 03/02/2016
  6. Sobri Mansor 03/02/2016
  7. aRz MoHa 03/02/2016
  8. reezluv 03/02/2016
  9. Sobri Mansor 02/02/2016
  10. Hairul Hafiz 01/02/2016

Add Comment

CommentLuv badge

Minisite Builder dan Affiliate Platform tanpa yuran bulanan. Dapatkan SEKARANG!!!Di SINI