GengIM Minisite Builder dan Affiliate Platform Self Hosted yang patut anda miliki

minisite builder affiliate paltform dari gengim

Cerita produk GengIM

Zaman serba picit-picit tekan-tekan terus beli ni, semuanya semakin mudah.

Nak membeli tu, skroll je skrin smartphone dari atas sampai bawah. Berkenan sahaja dimata, terus beli.

Beli online terus. Tidak perlu beratur, tak perlu tempuh trafik jem. Bayar parking.

Makin mudah nak membeli sekarang ni.

Buat peniaga-peniaga online ni, kena cepat bertindak untuk dapatkan sistem yang pembayaran yang betul-betul efisyen dengan kehendak mereka.

Sebut sahaja online, dah terpacul dekat kepala cara nak buat minisite.

Disamping minisite, kena ada juga sistem affiliate platform untuk meramaikan tentera pemasaran sebagai wakil jualan produk.

Setakat ini, minisite builder dan affiliate paltform yang sudah terkenal dan paling mesra pengguna adalah dari onpay.my

Baru-baru ini, saudara Zakaria Ghazali ada lancarkan produk sama seperti onpay. Apa yang best adalah, aplikasi ini anda boleh pasang di website anda sendiri tanpa perlu buat bayaran bulanan atau tahunan.

Cuma anda kena tanggung dari segi penyelenggaraan sekiranya sistem menghadapi masalah. Pada saya, itu tidak menjadi masalah.

Pada saya, ini adalah satu aplikasi yang ditunggu-tunggu oleh semua peniaga-peniaga online. Sebab ia dapat jimatkan kos penyelenggaraan sistem.

Sebagai seorang blogger merangkap penjual online ni, saya dah pun dapatkan produk ini dari saudara Zakaria Ghazali semasa tempoh promosi.

Sekarang dalam proses register domain dan hosting seperti yang disarankan dalam GengIM. Jenis saya ni, selagi boleh saya uruskan sendiri, saya uruskan. Biar pecah kepala sikit nak fikirkan pasal cara untuk bangunkan website.

Senang nanti kalau ada yang bertanya.

Kalau ada yang bertanya pasal cara pasang GengIM ni, tak susah untuk saya bantu. Sebab saya yang pasang sendiri.

 

Siapa yang patut dapatkan GengIM ni?

Senang cerita, kalau anda yang ada buat bisnes produk digital dan produk fizikal secara online, anda wajib dapatkan produk ni.

Sebab?

Sudah tentu banyak sebab.

Anda beli sekali, anda sudah jimat banyak benda. Tidak perlu bayar bulanan untuk servis penyediaan platform pembayaran. Cuma anda perlu maintain dari segi domain dan hosting sahaja. Yang lain, semuanya anda mampu buat dengan jari jemari anda sendiri.

Contoh,

Cara pasang skrip GengIM ini. Buat semudah ABC sahaja. Siap sedia diintegrasikan dengan modul pembayaran dari Billplz lagi. Pelanggan beli, invois terus dihantar ke peti email pelanggan.

Cara konfigurasi ada diterangkan dalam group support di FB.

Hebat kan.

Kalau anda pemain affiliate mahu mencari ajen untuk produk anda, produk ini boleh lakukan untuk tingkatkan jualan produk anda.

Sebab dalam produk ini dah disediakan plugin untuk hired agen-agen jualan produk anda itu.

Dua kali hebatkan?

Boleh dibandingkan dengan sistem onpay dah ni.

Sewaktu saya tulis entri ini, saya baru sahaja apply hosting dari syarikat hosting yang disarankan dalam GengIM ni.

Satu je saya nak bagitau. GengIM tak boleh dipasang di hosting Hostgator. Sebab saya dah cuba pasang. Tak menjadi. Padan muka saya. Kahkah

 

Bagaimana cara untuk dapatkan GengIM ini?

Buat masa ini harga GengIM dah pun mencecah hampir RM250. Sebab saya adalah salah seorang pembeli bijak, maka saya bei sewaktu harga tengah murah.

Buat anda yang baru terbaca entri ini dan ingin dapatkan GengIM ini, boleh terus beli di laman web GengIM ini. Kalau nak dibandingkan harga GengIM dengan bayaran bulanan sistem pembayaran lain, pada saya amat berbaloi untuk dapatkan

  • TIdak perlu bayar yuran bulanan
  • Tersedia dengan sistem affiliate, sistem order dan invois
  • Telah diintegrasikan dengan Billplz
  • Siap ada minisite builder

Dan dengar kata, akan ditambah plugin lain untuk memudahkan pengguna.

Sementara harga dalam lingkungan ini, adalah lebih bagus untuk anda gran GengIM ini sekarang.

Beli toolkit ini, buat pembayaran, download produk di laman download, dan pasang di hosting.

Susah Sekali, tetapi senang berkali-kali

Kalau ada masalah, boleh terus tanya di support group.

Nanti adalah rakan-rakan yang cuba bantu.

 

 

One Response

  1. anuar 04/11/2017

Add Comment

CommentLuv badge

Minisite Builder dan Affiliate Platform tanpa yuran bulanan. Dapatkan SEKARANG!!!Di SINI