buat duit online Archive

GengIM Minisite Builder dan Affiliate Platform Self Hosted yang patut anda miliki

  Cerita produk GengIM Zaman serba picit-picit tekan-tekan terus beli ni, semuanya semakin mudah. Nak membeli tu, skroll je skrin smartphone dari atas sampai bawah. Berkenan sahaja dimata, terus beli. Beli online terus. Tidak perlu beratur, tak perlu tempuh trafik jem. Bayar parking. Makin mudah nak membeli sekarang ni. Buat peniaga-peniaga online ni, kena cepat bertindak untuk dapatkan sistem yang pembayaran yang betul-betul efisyen dengan …

[NiagaFb] Panduan pemasaran Facebook yang anda wajib miliki

Panduan pemasaran facebook yang anda wajib miliki. Tahun 2017 ni adalah tahun yang makin mencabar buat peniaga-peniaga online di Facebook. Manakan tidak, algorithm Facebook berubah mengikut perubahan semasa. Dulu, pengiklan di Facebook Ads bermula dengan LIKE MARKETING. Semakin banyak like, semakin mudah untuk iklan dilihat oleh liker. Sekarang, Ada liker banyak pun, tidak menjamin boleh mendatangkan jualan yang banyak. Like sekadar like sahaja. Nak buat …

Komisen Pertama Daftar Pemandu UBER

Assalamualaikum dan salam sejahtera…. Syukur tak terhingga. Rezeki saya di awal tahun 2017 ini. Walaupun tidak sehebat rakan-rakan partner Uber Malaysia yang lain sering mengambil peluang mencari pendapatan sampingan sambil memandu, saya dapat cedok sedikit ilmu dari mereka. Ini adalah yang pertama untuk tahun ini. Tahun yang lepas saya lebih fokus kepada ambil tambang dari penumpang sahaja. Orang kata, SERAMPANG DUA MATA. Sambil memandu UBER, …

Kerja Sambilan Di Rumah Tanpa Modal

Bismillah…. Lama tidak menaip. Maaf saya pinta…. Baru lepas pembedahan mata untuk buang Kataraks. Tukar dengan kanta baru. Jadi, doktor nasihatkan untuk berpantang di rumah. Semua kerja berat tidak boleh buat. Saya kena pakai cermin mata hitam didalam rumah. Ni tengah menaip pun pakai cermin mata hitam tau. huhuhu Sebulan bercuti ni, memang membosankan. Tambahan pulak tengah berpantang. Jadi, saya cuba mencari maklumat diinternet tentang …